Použitie najlepších surovín a výroba produktov podľa remeselných receptúr našich zakladateľov je základom, na ktorom je dnes založená naša obchodná filozofia, kde tradícia a budúcnosť koexistujú, aby uspokojili aj tie najnáročnejšie jazýčky.
1970
Začiatok
To, čím sme dnes vo svete orechov, sa začalo v 70. rokoch minulého storočia v peciach pekárne strýka Antonia Sáncheza, keď pracoval na nočnej smene pri výrobe chleba. Začal pražením niekoľkých kíl mandlí, aby ich predával v malých vrecúškach v rovnakom čase, ako predávali chlieb. Dopyt sa zvyšoval, až potreboval pomoc manželky Aurory, aby mohol vykonať prácu a reagovať na prvých klientov.
Progress
Po rokoch kúpili prvú pec a potom bola predstavená prvá priemyselná fritéza, s ktorou sa zrodil jeden z charakteristických znakov spoločnosti, naše pražené mandle. Použitie najlepších surovín a výroba produktov podľa remeselnej tradície našich zakladateľov je základom, na ktorom je založená obchodná filozofia druhej generácie spoločnosti, kde tradícia a budúcnosť koexistujú, aby oslovili aj tie najnáročnejšie jazýčky.
Stabilita
V súčastnosti sa naše úžasne chutné orechy predávajú v mnohých krajinách sveta teda aj na Slovensku. V našej spoločnosti sa spracúvajú približne 2 milióny kilogramov orechov, aby sme reagovali na požiadavky našich zákazníkov, bez toho, aby sme stratili zo zreteľa náš základný princíp: priniesť na váš stôl ten najlepší produkt.
Dovolíte nám používať cookies?
Cookies sú údaje, ktoré prehliadač ukladá pri prezeraní stránok. Bez nevyhnutných cookies by stránka nefungovala. Analytické pomáhajú zlepšovať obsah nášho webu. Vďaka personalizovaným cookies prispôsobujeme stránku priamo pre vás. Marketingové používame na účely marketingu a cielenie reklám. Váš súhlas je pre nás dôležitý, aby sme vám vedeli ponúknuť čo najlepší obsah.