Chuť tradície

Použitie najlepších surovín a výroba produktov podľa remeselných receptúr našich zakladateľov je základom, na ktorom je dnes založená naša obchodná filozofia, kde tradícia a budúcnosť koexistujú, aby uspokojili aj tie najnáročnejšie jazýčky.

1970

Začiatok

To, čím sme dnes vo svete orechov, sa začalo v 70. rokoch minulého storočia v peciach pekárne strýka Antonia Sáncheza, keď pracoval na nočnej smene pri výrobe chleba.  Začal pražením niekoľkých kíl mandlí, aby ich predával v malých vrecúškach v rovnakom čase, ako predávali chlieb.  Dopyt sa zvyšoval, až potreboval pomoc manželky Aurory, aby mohol vykonať prácu a reagovať na prvých klientov.

Progress

Po rokoch kúpili prvú pec a potom bola predstavená prvá priemyselná fritéza, s ktorou sa zrodil jeden z charakteristických znakov spoločnosti, naše pražené mandle.  Použitie najlepších surovín a výroba produktov podľa remeselnej tradície našich zakladateľov je základom, na ktorom je založená obchodná filozofia druhej generácie spoločnosti, kde tradícia a budúcnosť koexistujú, aby oslovili aj tie najnáročnejšie jazýčky.

Stabilita

V súčastnosti sa naše úžasne chutné orechy predávajú v mnohých krajinách sveta teda aj na Slovensku. V našej spoločnosti sa spracúvajú približne 2 milióny kilogramov orechov, aby sme reagovali na požiadavky našich zákazníkov, bez toho, aby sme stratili zo zreteľa náš základný princíp: priniesť na váš stôl ten najlepší produkt.